NIEUW | Wandelvakanties (pakketreis) naar Karpathos bij Kras

Karpathos is een perfect eiland voor wandelvakanties. Je kunt prima zelf op avontuur, maar je kunt ook wandelen met de app Karpathian Paths of wandelen met Renate en Thom van Art and Walk. Wil je echt op wandelvakantie (naast een plons in de mediterraanse zee natuurlijk, want die mag niet ontbreken!), dan kun je nu bij Kras een wandelreis naar Karpathos boeken.

Pakketreis wandelvakanties naar Karpathos

Per 2019 kun je nu bij Kras terecht voor wandelreizen naar Karpathos. Ze bieden momenteel 6 pakketten aan waarin hotel, vlucht en meerdere wandelingen zijn inbegrepen. Momenteel kun je kiezen uit de hotels Alimounda Mara, Lemon Tree, Popi studios en Alpha studios. Daarbij zitten 3 of 5 (afhankelijk van het pakket) wandelingen van het bedrijf Art and Walk.

Boek hier jouw reis naar Karpathos

Wandelingen van Art and Walk

De wandelingen die bij de wandelreizen zijn inbegrepen worden georganiseerd door Art and Walk. Zij organiseren al jaren wandelingen, quad tours, artistieke workshops op Karpathos. Onlangs is het bedrijf overgenomen door Renate (een Nederlandse) en Thom (een Zweed). Dit wordt hun eerste jaar bij Art and Walk, super spannend en leuk natuurlijk! Heel tof dat zij nu in samenwerking met Kras wandelvakanties naar Karpathos hebben samengesteld. Wij hopen in juni met Art en Walk te gaan wandelen, om te zien hoe dat is én om Thom en Renate te ontmoeten. Later dus meer over Art and Walk.

© Art&Walk

De beste periode voor wandelvakanties naar Karpathos

Karpathos is echt een zomerbestemming en daarom niet perse een eiland voor wandelvakanties. Hoewel je natuurlijk overal het hele seizoen zou kunnen wandelen zou ik er toch voor kiezen om het hoogseizoen op Karpathos te vermijden als je puur voor een wandelvakantie komt. Wil je gaan wandelen op Karpathos dan zijn april, mei en oktober de beste maanden. Het is dan niet (meer) zo heet, maar nog steeds lekker en in oktober is het water zelfs nog heerlijk warm!

Lees hier meer over de beste reistijd voor Karpathos

Ga jij graag wandelen tijdens je vakanties?

You’ll like this too!

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalimera! Welkom bij the Karpathos guide. Dit is jouw online guide naar het Griekse eiland Karpathos. Lees hier over onze favorieten plekjes en tips voor een onvergetelijke vakantie naar Karpathos. Ook vertellen we je hoe het leven op een Grieks eiland is. Enjoy!

Nieuwsbrief