Samenwerken

Mail naar info@thekarpathosguide.com voor een vragen, onze prijslijst of ons postadres. Dat laatste gaat namelijk net even anders als je op een (Grieks) eiland woont!

Onze mediakit vind je hier onder. 

 

Karpathos Greece The Karpathos guide 1

Over The Karpathos guide

The Karpathos guide is een reisblog over het Griekse eiland Karpathos. De website is in het Nederlands, maar wordt automatisch vertaald naar Duits en Engels, zodat meer mensen de waardevolle content kunnen lezen. De meeste bezoekers komen uit Nederland. Gevolgd diverse Europese landen zoals Duitsland, Oostenrijk en Zweden.

Karpathos wordt voornamelijk bezocht door stellen. De meeste van hen hebben (nog) geen kinderen of hun kinderen wonen niet meer thuis. Zij willen genieten van het authentieke, romantische Griekenland. Ze zoeken niet naar een party-eiland, maar het mag wel leven. Op vakantie zoeken ze mooie stranden, maar vullen de dag ook met sportieve activiteiten.

Goed om te weten: op dit moment vliegen de volgende landen direct op Karpathos: Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Scandinavië, Tsjechië, Italië en Israël.

Statistieken

  • 55% man (web)
  • 75% vrouw (socials)
  • 18-44 jaar
  • geen (thuiswonende) kids

Download mediakit

Voor meer statistieken & info download onze mediakit (incl. screenshot Google Analytics).