6x wat te doen als het regent op Karpathos

Oké eerlijk is eerlijk, als je op Karpathos zit en het regent ben je wel een soort van f*cked.  Je bent toch voor het mooie weer naar Karpathos gekomen of niet? Daarnaast ga je op Karpathos geen bioscopen of grote musea vinden om de tijd te doden. Toch kan het voorkomen dat het (zeker in mei en oktober) dat het regent. Maar wat te doen als het regent? Dat lees je hieronder!

 

Gewoon lekker gaan zwemmen!

Want waarom ook niet? Je wordt anders toch nat van de regen, kun je beter zelf het water in springen!

 

Party Hard

Misschien niet voor iedereen weggelegd, maar wel een makkelijke om niet te hoeven treuren om de regen. Haal gewoon een lekker nachtje door in één van de cocktailbars en breng de hele dag slapend door.

 

regent Karpathos

 

Met de auto op pad

In de auto ben je droog dus dat is al +1. Ga met de auto de bergen in en maak een dorpentocht langs alle dorpjes die in de bergen liggen.

 

Wandelen

Oké, niet de beste optie als het hoost, maar miezert het een beetje dan is wandelen een prima optie! Maak een mooie wandeling op het eiland, er zijn er zo veel!

 

regent Karpathos

 

Terrasje pakken

Trek een dikke trui aan en je dichte schoenen en zoek een leuk terrasje uit! Ga lekker zitten, doe een drankje en geniet van wat Griekse mezzes.

 

Backgammon

In Nederland assoneren we slecht weer meestal met films, maar bij slecht weer vind ik ook gezelschapsspellen horen. Ken je het spel backgammon? In Griekenland wordt dit volop gespeeld, ga op zoek naar de welbekende backgammon koffer en vraag even aan de eerste de beste Griek of hij/zij het uit wilt leggen!

 

 

Keep in touch!

Zullen we gezellig contact houden? Je kan me volgen via Facebook of Instagram!

You’ll like this too!

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalimera! Welkom bij the Karpathos guide. Dit is jouw online guide naar het Griekse eiland Karpathos. Lees hier over onze favorieten plekjes en tips voor een onvergetelijke vakantie naar Karpathos. Ook vertellen we je hoe het leven op een Grieks eiland is. Enjoy!

Nieuwsbrief