Last minutes Karpathos

Last minute naar Karpathos!

Ben jij op zoek naar een last minute deal naar Karpathos? Dan ben je op deze pagina op het juiste adres.

We checken wekelijks aanbieders of zij een (last minute) aanbieding hebben om voor een leuke prijs op vakantie te gaan naar Karpathos.

Heb je zelf een mooie deal gevonden en staat deze hier niet op? Laat het ons weten, dan voegen we hem z.s.m. toe!

Saria Karpathos Greece

Alle last minute aanbiedingen naar Karpathos

Nog meer bespaartips!

Natuurlijk is het leuk om een last minute naar Karpathos te scoren, maar er zijn ook wat dingen die je zelf kunt doen om een goedkopere reis te scoren.

N

Wees flexibel

Een fijne prijs scoren wordt lastig als je vast zit aan bepaalde periodes waarin je op vakantie wilt. Heb je de mogelijkheid om flexibel te zijn als het om vakanties gaat? Wacht dan even af en kijken wat de prijzen doen voor een goede last minute.

N

Check andere opties

Over het algemeen is een pakketreis goedkoper, maar soms kan het voordeliger zijn om je vakantie los te boeken. Check Aegean Air of Transavia voor tickets naar Athene en zoek een accommodatie via Booking.com.

N

Lokaal regelen

Een auto of tours zijn vaak via een tour operator een stuk duurder. Zij verdienen hier immers ook weer aan.

Regel een auto via een lokale dealer (wij huren altijd bij Sofia’s car rental) en boek je tours zoals een wandeling met Art&Walk of een boottocht direct bij het betreffende bedrijf. Dat is beter voor de lokale partij en ook voor jouw portomonee!

Natuur in Griekenland bloemen (1)

The 1st e-book about Karpathos

Karpathos reisgids

Onze digitale gids bevat 100 pagina’s met alle informatie die je nodig hebt als je van plan bent om naar Karpathos op vakantie te gaan. Van praktische info tot de mooiste stranden en lekkerste restaurants!

Karpathos travel guide - The Karpathos guide product images (3)