Bijna 200 pagina’s incl. kortingscodes

Karpathos reisgids

Vergeet het gedoe van uren zoeken op het internet. Met onze guide heb je alle informatie die je nodig hebt gebundeld. Van activiteiten tot restaurant en praktische informatie. Elke plek hebben zelf bezocht (en gefotografeerd). Persoonlijke tips en aanbevelingen van een – inmiddels – local!

De guide is momenteel beschikbaar in 5 talen.

Karpathos travel guide English

Last minute naar Karpathos!

Ben jij op zoek naar een last minute deal naar Karpathos? Dan ben je op deze pagina op het juiste adres.

We checken wekelijks aanbieders of zij een (last minute) aanbieding hebben om voor een leuke prijs op vakantie te gaan naar Karpathos.

Heb je zelf een mooie deal gevonden en staat deze hier niet op? Laat het ons weten, dan voegen we hem z.s.m. toe!

Alle last minute aanbiedingen naar Karpathos

Saria Karpathos Greece

Nog meer bespaartips!

Natuurlijk is het leuk om een last minute naar Karpathos te scoren, maar er zijn ook wat dingen die je zelf kunt doen om een goedkopere reis te scoren.

N

Wees flexibel

Een fijne prijs scoren wordt lastig als je vast zit aan bepaalde periodes waarin je op vakantie wilt. Heb je de mogelijkheid om flexibel te zijn als het om vakanties gaat? Wacht dan even af en kijken wat de prijzen doen voor een goede last minute.

N

Check andere opties

Over het algemeen is een pakketreis goedkoper, maar soms kan het voordeliger zijn om je vakantie los te boeken. Check Aegean Air of Transavia voor tickets naar Athene en zoek een accommodatie via Booking.com.

N

Lokaal regelen

Een auto of tours zijn vaak via een tour operator een stuk duurder. Zij verdienen hier immers ook weer aan.

Regel een auto via een lokale dealer (wij huren altijd bij Sofia’s car rental) en boek je tours zoals een wandeling met Art&Walk of een boottocht direct bij het betreffende bedrijf. Dat is beter voor de lokale partij en ook voor jouw portomonee!

Natuur in Griekenland bloemen (1)