Wij staan in het Griekenland Magazine | Vertrokken naar Karpathos

Afgelopen vrijdag vertelde we het jullie al even via Facebook & Youtube: de winter editie van Griekenland magazine ligt vanaf nu in de winkel en wij staan er in met een ontzettend tof interview! In deze blog willen we je graag wat meer vertellen over hoe het interview met Griekenland magazine tot stand is gekomen en wat we van het resultaat vinden. Enjoy!

 

Waar het allemaal begon

Zoals jullie weten als je ons al langer volgt, dan weet je dat wij begin dit jaar de sleutels kregen van ons huis op Karpathos. De aankoop van het huis hebben wij geregeld via Elxis. Dit is een makelaar voor Nederlanders en Belgen die een huis willen kopen (of verkopen) in Griekenland. Vangelis, onze contactpersoon, vond ons een bijzondere keuze (want ja wie koopt er nou voor zijn 25e een 2e huis in Griekenland) voor het tijdschrift. Hij heeft ons toen benaderd of wij een interview voor Griekenland magazine over ons huis zagen zitten. Natuurlijk vonden wij dat fantastisch en dus heeft een weekje later Frederiek contact met ons opgenomen. Zij is journalist en schrijft altijd de colums ‘vertrokken’ in het Griekenland magazine. Dat interview vond vervolgens een weekje later bij ons thuis plaats!

 

Griekenland magazine - Vertrokken naar Karpathos

 

Het interview

Frederiek was de journalist die voor Griekenland magazine bij ons thuis kwam voor het interview. Vincent was in het begin een beetje skeptisch over een ‘echt interview’. Volgens mij zat hij een beetje in z’n hoofd met van journalisten voor van die roddelbladen haha! Dit interview van echt heel leuk! Het voelde helemaal niet als een vragenvuur of iets. We hebben gewoon heel gezellig zitten kletsen over ons huis, Karpathos en onze toekomst dromen. Ook Frederiek heeft verteld over haar liefde voor Griekenland en dan vooral hun wijnen. Aan het einde van haar bezoek kregen we nog haar boek Druiven en Droesem – Een reis langs Griekse wijngaarden. In dit boek neemt ze je mee op reis door Griekenland, waarbij ze je mee neemt in de Griekse wijncultuur. Beide hebben we het boek nog niet gelezen (I know, tijdgebrek is geen excuus, maar we gebruiken hem wel haha!). Het gaat in ieder geval mee naar Griekenland, waar wij, maar ook andere hem kunnen lezen als ze bij ons logeren.

Bij deze nog even een shoutout naar Frederiek: Bedankt voor het gezellige gesprek en een fantastisch artikel & je boek 🙂

 

 

Griekenland magazine op de deurmat

Bijna twee maanden hebben we moeten wachten, maar donderdag was het dan eindelijk zover: het magazine lag op de deurmat! Wat is het gaaf geworden zeg! De tekst hadden wij een tijd terug al gelezen, omdat we deze moesten goedkeuren, maar toch was het weer heerlijk om te lezen. Ons verhaal is echt zo mooi vertaald in deze tekst, je leest hem met heel veel gevoel. Zeker als je al bekend bent met Karpathos zul je veel dingen kunnen herkennen die in het Griekenland magazine zijn geschreven. De voorgeving is ook heel tof. Alle foto’s die wij hebben opgestuurd om toe te voegen aan het artikel, zijn gebruikt. Hoe tof is het al jouw foto’s in een magzine staan?! Ja. We zijn er zo ontzettend blij mee en trots op. Hij gaat zeker in een lijstje mee naar Griekenland om haar in het huis op te hangen 🙂

 

Heb je ons artikel in Griekenland magazine gelezen? Laat ons in de comments weten wat je er van vind!

 

Heb je ons berichtje van afgelopen vrijdag gemist? Check hem dan hier:

Video – Griekenland Magazine | Vertrokken naar Karpathos

 

Wil je op de hoogte blijven van onze avonturen? Of meer te weten komen over Karpathos volg ons dan via Facebook, Instagram of Pinterest!

You’ll like this too!

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalimera! Welkom bij the Karpathos guide. Dit is jouw online guide naar het Griekse eiland Karpathos. Lees hier over onze favorieten plekjes en tips voor een onvergetelijke vakantie naar Karpathos. Ook vertellen we je hoe het leven op een Grieks eiland is. Enjoy!

Nieuwsbrief