Hotspots | 3x leuke cocktailbar op Karpathos

Op vakantie drink ik maar al te graag een cocktail! Lekker aan een bar, met perfect uitzicht en een cocktail is toch wel een ideaal beeld van een vakantie. Op Karpathos kun je meerdere cocktailbars vinden en vandaag deel ik mijn drie favorieten met je.

 

Cocktailbar Karpathos

 

Skala

Deze cocktailbar vind je in het plaatsje Amoopi. Skala is gevestigd in een prachtig pand met uitzicht op Amoopi beach en Lakki beach. De Nederlandse eigenaar Tom heeft hier in 2007 zijn eigen bar gestart. Naast wat lekkere borrelhapjes serveert hij verschillende drankjes en dus ook cocktails. Naast cocktails heeft hij ook meerdere milkshakes, waaronder de ouzo milkshake. Echt een aanrader 🙂

 

Cocktailbar Karpathos

 

Cocktailbar Karpathos

Banana Colada ^

 

En Plo

In de hoofdstad vind je aan de haven de cocktailbar En Plo. Naast dat ze hier ontbijt (aanrader!), lunch en diner reserveren, hebben ze ook een cocktail kaart. Ze serveren heel veel soorten cocktails en iedere avond is er tussen 17.00 en 20.00 uur Happy Hour en zijn alle cocktails extra goedkoop.  Zowel  ‘s avonds als overdag kun je hier terecht en je zit hier heel mooi centraal aan de haven. Ik neem hier het liefst plaats als de grote boot uit Rhodos of Kreta aankomt. Het is een gekkenhuis in de haven met auto’s, mensen en bussen en dat is toch best gezellig 😉

 

Stema

Stema bar is toch wel mijn favoriete cocktailbar! De sfeer gewoon is echt geweldig. Manolis is de eigenaar van deze bar en ze hebben een prachtige locatie. De bar is gelegen in een klein straatje in Arkassa. Het heeft een heel mooi uitzicht op het dorp en ook op zee en de zon gaat hier ook nog eens onder. Echt een bijzondere plek dus 😉 Manolis is een geweldige man die boordevol energie en humor zit. Dit is echt de plek als je op zoek bent naar een relaxte cocktailbar & als je tot in de late uurtjes wilt genieten.  Rond een uurtje of 8 gaat de bar open en zeker in het hoog seizoen zijn ze zo tot 05.00 uur open!

 

Wat is jouw favorieten cocktailbar? 

 

 

Zullen we gezellig contact houden? Je kan me volgen via Facebook of Instagram!

You’ll like this too!

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalimera! Welkom bij the Karpathos guide. Dit is jouw online guide naar het Griekse eiland Karpathos. Lees hier over onze favorieten plekjes en tips voor een onvergetelijke vakantie naar Karpathos. Ook vertellen we je hoe het leven op een Grieks eiland is. Enjoy!

Nieuwsbrief