Skala bar | Dé plek om ouzo milkshakes te drinken!

Alweer heel wat jaartjes geleden stond er een bijzonder pand leeg in het plaatsje Amopi. Meerdere mensen hebben gefantaseerd om iets met het pand te gaan doen, echter ging niemand het avontuur aan. De Nederlander Tom durfde dat wel en opende in 2007 Skala bar. Het was daarmee de eerste bar in Amopi. Nu precies 10 jaar verder heeft Tom nog steeds zijn eigen bar en dus is het de hoogte tijd om jullie wat meer over deze plek te vertellen!

 

Skala bar

 

Skala bar

 

Skala bar heeft echt een prachtig uitzicht! De bar bevindt zich op de bovenste verdieping van een prachtig gebouw precies tussen Amopi en Lakki beach in. Zeker in de warmste maanden juli en augustus kun je hier lekker afkoelen tussen het zonnen door. Maar ook wanneer het wat kouder is, zoals in mei kun je hier prima zitten. Amopi ligt namelijk uit de wind.

Een onwijs leuk detail aan de bar vind ik de accessoires die Tom gebruikt, zoals glazen, wijnkoelers of een houder voor satéprikkers. Volgens mij echt iets Hollands die gekke accessoires 😉 Even checken dus als je bij hem bent!

 

Wat staat er op het menu?

Bij Skala bar kun je vooral genieten van heerlijke drankjes. Zo worden er naast de gewone drankenkaart ook milkshakes en cocktails geserveerd. Ook kun je er terecht voor een borrelhapje. Zelf bestel ik bij Tom het liefst de Ouzo milkshake. Een erg gewild drankje onder alle mensen. Dus mocht je een bezoek brengen, dan moet je zeker weten deze milkshake proberen!
Vergeet trouwens vooral niet naar Skala te gaan met volle maan! Je bent echt een mooie ervaring en gezellig avond rijker 🙂

 

Keep in touch!

Zullen we gezellig contact houden? Je kan me volgen via Facebook of Instagram!

You’ll like this too!

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalimera! Welkom bij the Karpathos guide. Dit is jouw online guide naar het Griekse eiland Karpathos. Lees hier over onze favorieten plekjes en tips voor een onvergetelijke vakantie naar Karpathos. Ook vertellen we je hoe het leven op een Grieks eiland is. Enjoy!

Nieuwsbrief