Skala bar | Dé plek om ouzo milkshakes te drinken!

Alweer heel wat jaartjes geleden stond er een bijzonder pand leeg in het plaatsje Ammoopi. Meerdere mensen hebben gefantaseerd om iets met het pand te gaan doen, echter ging niemand het avontuur aan. De Nederlander Tom durfde dat wel aan en opende in 2007 de Skala bar. Het was daarmee de eerste bar in Amoopi. Nu precies 10 jaar verder heeft Tom nog steeds zijn eigen bar en dus is het de hoogte tijd om jullie wat meer over deze plek te vertellen!

Prachtig uitzicht

Skala bar heeft echt een prachtig uitzicht! De bar bevindt zich op de bovenste verdieping van een prachtig gebouw precies tussen Amoopi en Lakki beach in. Zeker in de warmste maanden juli en augustus, kun je hier lekker afkoelen tussen het zonnen door. Maar ook wanneer het wat kouder is, zoals in mei kun je hier prima zitten. Amoopi ligt namelijk uit de wind en het deel in de wind is afgeschermd.

Een onwijs leuk detail aan de bar vind ik de accessoires die Tom gebruikt, zoals glazen, wijnkoelers of een houder voor satéprikkers. Volgens mij echt iets Hollands die gekke accessoires 😉 Vergeet ook niet de geverfde stenen te bekijken en de schilderijen die door bezoekers zijn gemaakt! Even checken dus als je bij hem bent!

Ouzo milkshake Skala bar Karpathos
Uitzicht vanaf Skala bar Karpathos

Wat staat er op het menu van de Skala bar?

Bij Skala bar kun je vooral genieten van heerlijke drankjes. Zo worden er naast de gewone drankenkaart ook milkshakes en cocktails geserveerd. Ook kun je er terecht voor een borrelhapje. Als we gaan, dan bestel ik eigenlijk altijd de Ouzo milkshake haha. Die is zo lekker, thuis krijg ik hem niet zo lekker op smaak. Echt een erg gewild drankje onder de bezoekers. Dus mocht je een bezoek brengen, dan moet je zeker deze milkshake eens proberen! Vergeet trouwens vooral niet naar Skala te gaan met volle maan! Je bent echt een mooie ervaring en gezellig avond rijker 🙂

Athina - The Karpathos guideWat leuk dat je van plan bent om naar het Griekse eiland Karpathos te zijn. Op deze blog vertel ik je graag alles over dit mooie plekje. Enjoy!

Art and Walk Tours

Book Your Stay!

Booking.com

Karpathos reisgids

Heb jij onze Karpathos reisgids al gescoord? Deze digitale reisgids neem je overal makkelijk mee naar toe en bestaat uit 80 pagina’s met al onze tips, hotspots en favorieten plekjes van karpathos.

Zo weet jij precies welke highlights je niet mag missen.

E-book Karpathos reisgids The Karpathos guide

Volg ons op Instagram!

Op onze Instagram @thekarpathosguide plaatsen we regelmatig mooie foto’s en delen we nieuwe tips. Volg ons en blijf op de hoogte van ons Karpathos avontuur!

Vergeet jouw Karpathos moment niet te delen met de hashtag #thekarpathosguide.

 

Luister onze podcast!

Als verlengde van ons bedrijf The Kefi Lifestyle hebben we onze eigen podcast. Hier bespreken we naast zaken rondom voeding en leefstijl ook over Karpathos en hoe het leven op een eiland is. Je luistert ‘m via Spotify, Itunes, Deezer of Castbox. Enjoy!

5x onze favorieten restaurants op Karpathos

5x onze favorieten restaurants op Karpathos

Regelmatig krijgen wij privéberichtjes met vragen waar jullie beslist moeten eten volgens ons en ook vorige week was het weer raak ;). Daarom leek het ons leuk om onze favorieten restaurants op Karpathos met jullie te delen. Onderstaande 5 restaurants zijn allemaal...

Hotspots | 4x leuke cocktailbar op Karpathos

Hotspots | 4x leuke cocktailbar op Karpathos

Op vakantie drink ik maar al te graag een cocktail! Lekker aan een bar, met perfect uitzicht en een cocktail is toch wel een ideaal beeld van een vakantie. Op Karpathos zijn er meerdere plekjes waar je kunt genieten van cocktails. We delen onze favorieten met je in...

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.