Two Goats Villas

✓ Voortreffelijk ontbijt

✓ Ontzettend gastvrij

✓ Rustige omgeving

✓ Prachtig uitzicht

Als je op zoek bent naar een unieke ervaring: dit is het! De accommodatie Two Goats Villas is van eigenaren Bruce and Craig die in het plaatsje Mertonas op Karpathos een magisch plekje hebben weten te creëren. Mertonas is een klein plaatsje net voorbij Kyra Panagia op zo’n 20 minuten van Pigadia.

De omgeving is heerlijk rustig, je hebt een fantastisch uitzicht op het strand van Kyra Panagia en de hele omgeving is een prachtige tuin met allemaal verse kruiden, groenten en fruit die ze zelf kweken.

Maar het meest bijzondere aan een verblijf bij de Two Goats is toch wel hun unieke manier van het serveren van een ontbijt. Griekenland staat namelijk bekend om zijn hospitalty. The Art of Philoxenia, wat ook wel ‘kindness to strangers’ betekent is heel herkenbaar in Griekenland. Grieken zijn ontzettend behulpzaam en nodigen je zomaar thuis uit voor een koffie!

Deze vorm van hospitality willen ze bij de Two Goats ook met hun gasten delen. Het ontbijt wordt daarom gereserveerd ‘family style’ aan één grote tafel waar je met iedereen zit. Je kunt verhalen delen, nieuwe gasten ontmoeten en ondertussen wordt er live voor je neus een fantastisch ontbijt klaar gemaakt.

Bekijk hier een video van hun ontbijt ‘The Art of Philoxenia’.