Lux View Villas

✓ Luxe villa

✓ Privé zwembad

✓ Rustige omgeving

✓ Romantisch

Als je plannen hebt om naar Karpathos te gaan, willen wij je Lux View Villas aanraden. Het zijn echt fantastische accommodaties!

Deze accommodatie is echt een van onze favorieten plekjes op het eiland en ook wij slapen hier meestal één keer paar jaar om er even tussenuit te zijn.

Beeld je eens in: je wordt ‘s ochtends wakker, opent je ogen en ziet een prachtig uitzicht op de Egeïsche Zee. Het is echt indrukwekkend! De villa’s zelf zijn ook geweldig. Ze zijn modern, comfortabel ingericht en hebben alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf. Elke villa heeft ook een eigen zwembad, wat natuurlijk een leuke toevoeging is. Ze hebben drie villa’s (4-persoons) en vier suites (2-persoons), waarvan de laatste ook nog eens een jacuzzi hebben.

Wat echt opvalt, is de locatie. Lux View Villas ligt op een heuvel, weg van de drukte, waardoor je kunt genieten van rust en privacy. Hier geniet je echt van de ultieme rust naar ons idee. Enige minpuntje is daardoor wel wat je eigenlijk altijd met de auto overal heen moet en niet even lopend naar het dorp kan. Maar je moet iets voor die rust over hebben natuurlijk.

Kortom, als je op zoek bent naar comfortabele accommodatie met een prachtig uitzicht op Karpathos, dan zijn Lux View Villas zeker het overwegen waard.

P.S. In onze Karpathos reisgids zit ook een kortingscode van 15% als direct via hun boekt.