Karpathos reisgids

 DUTCH VERSION

+ google maps locations (t.w.v. €7.-)

€11,99

 

TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR. WE WERKEN AAN DE NIEUWE VERSIE VOOR 2024. 

Kijk jij ook uit naar een droomvakantie naar Karpathos? Vergeet het gedoe van uren zoeken op het internet. Onze digitale eiland guide maakt dat een stuk makkelijker voor je! Met heel veel zorg en liefde voor het eiland hebben we al onze kennis van de afgelopen jaren gebundeld in deze digitale Karpathos guide. Elke plek hebben we zelf bezocht (en gefotografeerd). Persoonlijke tips en aanbevelingen van een – inmiddels – local.

Wat zit er in de Karpathos guide?

 186 pagina’s met alles wat je wilt weten over het eiland

We komen hier al meer dan 10 jaar en wonen er inmiddels 3. Deze guide is door ons samengesteld op basis van onze verkenning van het eiland. De plekjes in deze guide zijn persoonlijk bezocht en gefotografeerd.

 Hyperlinks naar alle spots

We hebben alle restaurants, hotspots, activiteiten en andere plekjes gelinkt. Wanneer je internet hebt en hierop klikt ga je direct naar Google maps. Geen gedoe dus meer met het zoeken naar de juiste locatie!

Voor vertrek

Alles wat je wilt weten voor vertrek. Denk aan: Waar kun je het beste verblijven (afhankelijk van je wensen)? De beste reistijd, Welke accommodatie is aan te raden, een paklijst en een woordje Grieks.

 Tips over vervoer op Karpathos

Of je nu een auto, scooter, quad of motor wilt huren. Of voor als je liever met de bus op een taxi gaat. We hebben alle info voor je verzameld die je nodig hebt.

 Toegang Karpathos Google Maps Locations (t.w.v. €7,-)

We maken jouw vakantie naar Karpathos nog makkelijker met toegang tot onze privé Karpathos Google Maps locations. Al onze aanbevelingen (stranden, hotspots, viewpoints, tankstations etc.) hebben we voor je klaar staan in onze maps. Hierdoor hoef je zelf geen locaties meer te ‘spelden’ en kun je direct en makkelijk bij onze aanbevelingen!

 15+ hotspots en de mooiste stranden

De mooiste plekjes en stranden voor je op een rijtje.

 40+ aanbevolen restaurants en bars per gebied

Van taverna’s tot luxe uiteten tot cocktailbars. We hebben de leukste plekjes als het gaat om eten en drinken voor je uitgelicht. Alle plekjes zijn door ons zelf getest en we waren tevreden, daarom verdienen ze volgens ons een plekje in de guide en raden we jou aan ‘m ook te bezoeken. En alles wat je moet weten over Griekse koffies en alcoholische drankjes.

  20+ activiteiten

Van wandelen, tot de dorpen bezoeken tot windsurfen. We delen meer dan 20 toffe activiteiten met je; voor iedereen wat wils.

 Top 10

Onze 10 top lievelingsgerechten en waar je ze kunt eten, een checklist met typisch Griekse gerechten die je niet mag missen tijdens je vakantie en de top 10 meest fotogenieke plekken van het eiland.

 Alle praktische info die je nodig hebt

Algemene informatie over Karpathos, het weer, een handige inpaklijst, ruimte voor je eigen notities

 Where to

Kun je winkelen op Karpathos, waar doen wij onze boodschappen? En waar vind je de tattooshop, kapper, nagelstyliste & schoonheidsspecialiste? Ook dit vind je terug in de guide.

 BONUS | Kortingscodes

We hebben bij enkele van onze favorieten restaurants en activiteiten een leuke kortingscode of presentje geregeld. Deze codes zijn geldig voor het jaar dat op de guide vermeld staat.

BELANGRIJK Onze gids is een downloadbaar PDF-bestand. Altijd gemakkelijk te openen op je tablet, smartphone of laptop. Wanneer je je bestelling hebt afgerond kun je de gids downloaden op de bedankpagina of check de links in je mail. Download ze binnen 24 uur en sla ze op uw computer (of een ander apparaat) op.

Na uw aankoop wordt u toegevoegd aan onze privélocaties op Google Maps. Je ontvangt ook een eenvoudige instructiegids (Engels) in je e-mail (op de door jou opgegeven Gmail). Houd er rekening mee dat het verlenen van toegang enige tijd in beslag neemt, aangezien wij dit handmatig doen.

Heel informatief

Rated 3,0 out of 5
11 oktober 2023

We hebben heel veel weetjes en informatie uit jullie gids gehaald.

We hebben nu dorpjes, stranden en eetgelegenheden bezocht die jullie hebben aanbevolen en anders niet hadden ontdekt.

Dianne

Fantastische vakantie gehad!

Rated 5,0 out of 5
30 oktober 2022

In september 2022 samen het mooie eiland Karpathos voor de eerste keer bezocht. Voor onze vakantie hebben wij de Karpathos guide aangeschaft om zo het eiland alvast te verkennen en ons in te lezen. Tijdens onze vakantie hebben we veel gebruik gemaakt van alle super handige tips uit de guide en hebben we veel prachtige plekjes ontdekt! Zonder de Karpathos guide hadden we deze pareltjes nooit ontdekt. Echt een fantastische vakantie gehad en zijn ook wij verliefd geworden op het eiland Karpathos! Dank jullie wel Athina en Vincent voor de prachtige guide en al jullie tips en info! Veel liefs!

John en Hester

Echt een aanrader!

Rated 5,0 out of 5
30 augustus 2022

Echt een aanrader! Wij hebben er veel leuke tips uit gehaald.

Monique

Delightful guide

Rated 5,0 out of 5
12 augustus 2022

Just booked a holiday to Karpathos and then immediately bought The Karpathos Guide. Received it digitally straight away. What a delightful guide! I am looking forward to it!

Femke

Handig met die links

Rated 5,0 out of 5
15 juli 2022

Meteen besteld, geweldig leuk. Kon niet stoppen met lezen. Leuke tips en super handig met de links. Heb steeds meer zin om kennis te maken met Karpathos. Tot volgende week!

Irma