Griekenland Magazine | Vertrokken naar Karpathos

Afgelopen vrijdag vertelde we het jullie al even via Facebook & Youtube: de winter editie van Griekenland magazine ligt vanaf nu in de winkel en wij staan er in met een ontzettend tof interview! In deze blog willen we je graag wat meer vertellen over hoe het interview met Griekenland magazine tot stand is gekomen en wat we van het resultaat vinden. Enjoy!

Waar het allemaal begon

Zoals jullie weten als je ons al langer volgt, dan weet je dat wij begin dit jaar de sleutels kregen van ons huis op Karpathos. De aankoop van het huis hebben wij geregeld via Elxis. Dit is een makelaar voor Nederlanders en Belgen die een huis willen kopen (of verkopen) in Griekenland. Vangelis, onze contactpersoon, vond ons een bijzondere keuze (want ja wie koopt er nou voor zijn 25e een 2e huis in Griekenland) voor het tijdschrift. Hij heeft ons toen benaderd of wij een interview voor Griekenland magazine over ons huis zagen zitten. Natuurlijk vonden wij dat fantastisch! Frederiek nam een week later contact met ons op. Zij is journalist en schrijft altijd de colums ‘vertrokken’ in het Griekenland magazine.

Griekenland Magazine - vertrokken naar Karpathos

Het interview

Frederiek was de journalist die voor Griekenland magazine bij ons thuis kwam voor het interview. Vincent was in het begin een beetje skeptisch over een ‘echt interview’. Volgens mij zat hij een beetje in z’n hoofd met van journalisten voor van die roddelbladen haha! Dit interview van echt heel leuk! Het voelde helemaal niet als een vragenvuur of iets. We hebben gewoon heel gezellig zitten kletsen over ons huis, Karpathos en onze toekomst dromen.

Ook Frederiek heeft verteld over haar liefde voor Griekenland en dan vooral hun wijnen. Aan het einde van haar bezoek kregen we nog haar boek Druiven en Droesem – Een reis langs Griekse wijngaarden. In dit boek neemt ze je mee op reis door Griekenland, waarbij ze je mee neemt in de Griekse wijncultuur. Beide hebben we het boek nog niet gelezen (I know, tijdgebrek is geen excuus, maar we gebruiken hem wel haha!). Het gaat in ieder geval mee naar Griekenland, waar wij, maar ook andere hem kunnen lezen als ze bij ons logeren.

Bij deze nog even een shoutout naar Frederiek: Bedankt voor het gezellige gesprek en een fantastisch artikel & je boek 🙂

Lees hier het artikel

Athina - The Karpathos guideWat leuk dat je van plan bent om naar het Griekse eiland Karpathos te zijn. Op deze blog vertel ik je graag alles over dit mooie plekje. Enjoy!

Art and Walk Tours

Book Your Stay!

Booking.com

Karpathos reisgids

Heb jij onze Karpathos reisgids al gescoord? Deze digitale reisgids neem je overal makkelijk mee naar toe en bestaat uit 80 pagina’s met al onze tips, hotspots en favorieten plekjes van karpathos.

Zo weet jij precies welke highlights je niet mag missen.

E-book Karpathos reisgids The Karpathos guide

Volg ons op Instagram!

Op onze Instagram @thekarpathosguide plaatsen we regelmatig mooie foto’s en delen we nieuwe tips. Volg ons en blijf op de hoogte van ons Karpathos avontuur!

Vergeet jouw Karpathos moment niet te delen met de hashtag #thekarpathosguide.

 

Luister onze podcast!

Als verlengde van ons bedrijf The Kefi Lifestyle hebben we onze eigen podcast. Hier bespreken we naast zaken rondom voeding en leefstijl ook over Karpathos en hoe het leven op een eiland is. Je luistert ‘m via Spotify, Itunes, Deezer of Castbox. Enjoy!

Island life op Karpathos #1

Island life op Karpathos #1

Tijd om de eerste update te schrijven over onze island life avonturen als digital nomads op Karpathos! Het begon allemaal op woensdag 6 januari, wat was dat een spannende dag. Midden in corona tijd met beperkte informatie onze vliegreis maken naar Karpathos. Hier ging...

We gaan op sabbatical naar Karpathos!

We gaan op sabbatical naar Karpathos!

Yess! Je leest het goed. Vincent en ik hebben de knoop doorgehakt. We nemen een sabbatical. Voor lange tijd gaan we naar Karpathos: yes! Wat zijn de concrete plannen? Eerlijk, ons plan stond al een tijdje in de kinderschoenen. We hadden maanden geleden al het idee om...

5 manieren om de Karpathos vibes in huis te halen!

5 manieren om de Karpathos vibes in huis te halen!

Wat een vreemde tijd hé! Zitten we in januari nog af te tellen naar onze vakantie(s) naar Karpathos en nu hopen we massaal dat we van de zomer nog weg mogen. Sommige mensen zouden volgende maand al gaan en kunnen hun reis helaas vergeten. Toch moeten we er maar het...

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.