Hotspots | 4x leuke cocktailbar op Karpathos

Op vakantie drink ik maar al te graag een cocktail! Lekker aan een bar, met perfect uitzicht en een cocktail is toch wel een ideaal beeld van een vakantie. Op Karpathos zijn er meerdere plekjes waar je kunt genieten van cocktails. We delen onze favorieten met je in deze blog .

Skala bar

Deze cocktailbar vind je in het plaatsje Amoopi. Skala bar is gevestigd in een prachtig pand met uitzicht op de stranden van Ammoopi. De Nederlandse eigenaar Tom heeft hier in 2007 zijn eigen bar gestart. Naast wat lekkere borrelhapjes serveert hij verschillende drankjes en dus ook cocktails. Naast cocktails heeft hij ook meerdere milkshakes, waaronder de ouzo milkshake. Echt een aanrader 🙂

Ouzo milkshake Skala bar Karpathos

En Plo

In de hoofdstad vind je aan de haven de cocktailbar En Plo. Naast dat ze hier ontbijt (aanrader!), lunch en diner reserveren, hebben ze ook een cocktailkaart. Ze serveren heel veel soorten cocktails en iedere avond is er tussen 17.00 en 20.00 uur Happy Hour en zijn alle cocktails extra goedkoop.  Zowel  ‘s avonds als overdag kun je hier terecht en je zit hier heel mooi centraal aan de haven. Ik neem hier het liefst plaats als de grote boot uit Rhodos of Kreta aankomt. Het is altijd een chaos qua auto’s, mensen en bussen. Er is altijd wat te zien en dat maakt het gezellig.

Voor ons is En Plo nummer 1 als je het gaat om de lekkerste cocktails van Karpathos!

En Plo Karpathos

Stema

Stema bar is toch wel mijn favoriete cocktailbar! De sfeer gewoon is echt geweldig. Manolis is de eigenaar van deze bar en ze hebben een prachtige locatie. De bar is gelegen in een klein straatje in Arkassa. Het heeft een heel mooi uitzicht op het dorp en ook op zee en de zon gaat hier ook nog eens onder. Echt een bijzondere plek dus 😉 Manolis is een geweldige man die boordevol energie en humor zit. Dit is de mooiste locatie om te genieten van een cocktail. Rond een uurtje of 8 gaat de bar open en zeker in het hoog seizoen zijn ze zo tot 05.00 uur open!

Stema bar Arkassa Karpathos (6)
Anoi Bar Karpathos

Anoi

Net als En Plo vind je de cocktailbar Anoi aan de haven van Karpathos. Het kan niet missen met het blauwe gebouw en de hoge trap! Er zijn meerdere verdiepingen waar je kunt zitten en ook veel mensen zitten buiten op de trappen.

Ze serveren bijzondere cocktails die heel mooi worden geserveerd. De prijs is wel wat duurder dan de andere cocktailbars, maar het niet minder waard!

Athina - The Karpathos guideWat leuk dat je van plan bent om naar het Griekse eiland Karpathos te zijn. Op deze blog vertel ik je graag alles over dit mooie plekje. Enjoy!

Art and Walk Tours

Book Your Stay!

Booking.com

Karpathos reisgids

Heb jij onze Karpathos reisgids al gescoord? Deze digitale reisgids neem je overal makkelijk mee naar toe en bestaat uit 80 pagina’s met al onze tips, hotspots en favorieten plekjes van karpathos.

Zo weet jij precies welke highlights je niet mag missen.

E-book Karpathos reisgids The Karpathos guide

Volg ons op Instagram!

Op onze Instagram @thekarpathosguide plaatsen we regelmatig mooie foto’s en delen we nieuwe tips. Volg ons en blijf op de hoogte van ons Karpathos avontuur!

Vergeet jouw Karpathos moment niet te delen met de hashtag #thekarpathosguide.

 

Luister onze podcast!

Als verlengde van ons bedrijf The Kefi Lifestyle hebben we onze eigen podcast. Hier bespreken we naast zaken rondom voeding en leefstijl ook over Karpathos en hoe het leven op een eiland is. Je luistert ‘m via Spotify, Itunes, Deezer of Castbox. Enjoy!

5x onze favorieten restaurants op Karpathos

5x onze favorieten restaurants op Karpathos

Regelmatig krijgen wij privéberichtjes met vragen waar jullie beslist moeten eten volgens ons en ook vorige week was het weer raak ;). Daarom leek het ons leuk om onze favorieten restaurants op Karpathos met jullie te delen. Onderstaande 5 restaurants zijn allemaal...

Skala bar | Dé plek om ouzo milkshakes te drinken!

Skala bar | Dé plek om ouzo milkshakes te drinken!

Alweer heel wat jaartjes geleden stond er een bijzonder pand leeg in het plaatsje Ammoopi. Meerdere mensen hebben gefantaseerd om iets met het pand te gaan doen, echter ging niemand het avontuur aan. De Nederlander Tom durfde dat wel aan en opende in 2007 de Skala...

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.